5.jpg 6.jpg 7.jpg
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen

Inloggen en zoeken via de website

Nieuws afbeelding woensdag 30-11 Graag wijzen we erop dat je via onze website kan  inloggen  op je teamomgeving - hier heb je je   lidnummer en wachtwoord  bij nodig. Het grote voordeel van deze teamomgeving is dat alle informatie daar voor jou gepersonaliseerd is. Zo vind je hier alleen jouw trainings-/wedstrijdschema , contactgegevens van jouw teamgenoten , een overzicht van jouw taken (wan
Lees verder

Algemeen

Kerstactiviteiten in december

Nieuws afbeelding dinsdag 29-11 Vrijdag 16 december
Op deze avond is er een speciale Christmas Pubquiz georganiseerd door de activiteitencommissie. Alle seniorleden (en uiteraard introducés) zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze activiteit. Geef je op via de website ( https://team.lisa-is.nl/events/?u=hcwinsum.nl ) voor 10 december. Inschrijfkosten bedragen €5,00 per team.
Zaterdag
Lees verder

Algemeen

Materiaalbeheer

Nieuws afbeelding donderdag 24-11De afgelopen maanden is er flink geïnvesteerd in materialen en een geschikte, bijpassende opbergruimte. Deze opbergfaciliteit is zo ingericht dat er voldoende ruimte is om alle materialen ordelijk op te bergen. Zo heeft ieder team een specifieke plek voor haar keeperstas, zijn er parkeervakken voor trainingscontainers, opbergplaatsen voor hockeynetten en duidelijke schotten waardoor volle en lege
Lees verder

Algemeen

Zaaltrainingen

Nieuws afbeelding woensdag 16-11De zaaltrainingen voor de jeugd beginnen op woensdag 30 november. Deelnemende seniorenteams gaan op vrijdag 25 november voor het eerst de zaal in. Zie het trainingsschema voor meer informatie.


Lees verder

App

LISA hockeyapp gelanceerd

Nieuws afbeelding vrijdag 2-9Vanaf dit seizoen maakt onze hockeyclub gebruik van de mobiele app LISA hockey. In deze app vind je onder andere jouw persoonlijke wedstrijdschema, trainingstijden, fluitdiensten en - wanneer ingevoerd - vervoersbeurten en kantineroosters. 
Bij iedere training en wedstrijd kun je via de app je aanwezigheid doorgeven aan je coach/trainer. Tevens zit de app vol met handige tools z
Lees verder

Algemeen

Nieuwe shirts voor alle jeugdleden

Nieuws afbeelding donderdag 1-9In overleg met Sporthuis Winsum is er een nieuwe kledinglijn gekozen en heeft het bestuur in dit verband een meerjarig sponsorcontract afgesloten. Dit contract maakt het mogelijk om dit jaar alle jeugdleden (gratis) te voorzien van een nieuw shirt. 
Verder zijn er allerlei kortingsacties en lanceren we naast een wedstrijdtenue ook trainingspakken, trainingsshirts en andere gadge
Lees verder

Algemeen

Sportdag in Rasquert

Nieuws afbeelding dinsdag 28-6Hockeyclub Winsum heeft afgelopen vrijdag clinics verzorgd aan de leerlingen van basisschool de Ichtus, de Mathenesse en de Getijden. De leerlingen van groep 3 tot en met 8 hadden op hun afsluitende sportdag in Rasquert uitgebreid de kans om kennis te maken met hockey.
We kijken terug op een geslaagde sportdag en hopen alle leerlingen volgend seizoen graag eens te verwelkomen op ons
Lees verder

Algemeen

Pinnen bij hockeyclub Winsum

Nieuws afbeelding maandag 20-6 Vanaf dit weekend kan er (contactloos) gepind worden bij hockeyclub Winsum. Het pinsysteem is zowel voor de gasten als voor barvrijwilligers gemakkelijk in gebruik. In de bijlage staat een handleiding omtrent het gebruik van het pinautomaat.
Contante betalingen blijven uiteraard ook gewoon mogelijk. Consumeren op rekening is door de introductie van de pin niet langer toegestaan.
Lees verder

Hoofdsponsor

Agenda

16-12 Christmas Pubquiz
17-12 Jeugdactiviteit

Sponsoren

Official suppliers

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen

Mobiele app

Contact

© 2016 - ALL RIGHTS RESERVED - LISA